Ryhmävaiheessa pelattiin 36 ottelua, ja viimeisten 12 päivän aikana tehtiin 81 maalia.

Kolmas ottelupäivä:

B-ryhmä:

Kroatia 1-1 Italia

Mattia Zaccagni teki 98. minuutin tasoitusmaalin, jolla hän kuittasi Luka Modricin maalin ja pudotti Kroatian Euro 2024:stä.

Albania - Espanja

Vahvasti roolitettu Espanja onnistui voittamaan Albanian 0-1 FC Barcelonan Ferran Torresin maalin ansiosta. Espanjan voitto tarkoittaa, että se on ainoa joukkue, joka on voittanut ryhmänsä maksimipisteillä yhdeksästä.

C-ryhmä:

Tanska 0-0 Serbia

Serbia karsiutui Euro 2024:stä tylsän tasapelin jälkeen Tanskan kanssa Fußball Arena Munchenissa.

Englanti 0-0 Slovenia

Slovenia onnistui selviytymään pudotuspeleihin 0-0-tasapelin jälkeen Englannin kanssa. Gareth Southgaten miehet voittivat lohkonsa keskimääräistä heikommista esityksistä huolimatta.

D-ryhmä:

Alankomaat 2-3 Itävalta

Itävalta järkytti Euroopan jalkapalloa 2-3-voitollaan Hollannista ja voitti ryhmänsä - jossa olivat mukana myös Ranska ja Puola. Molemmat joukkueet pääsivät pudotuspeleihin.

Ranska 1-1 Puola

Kylian Mbappe teki historiansa ensimmäisen EM-maalin, kun Ranska jäi 1-1-tasapeliin Puolan kanssa BVB Stadion Dortmundissa.

Ryhmä E:

Slovakia 1-1 Romania

Slovakia ja Romania pelasivat perin miellyttävän 1-1-tasapelin, molemmat joukkueet ovat nyt päässeet pudotuspelivaiheeseen - Romania voitti E-lohkon.

Belgia 0-0 Ukraina

Ukrainasta tuli EM-kisojen historian ensimmäinen joukkue, joka ei päässyt turnauksen pudotuspeleihin, kun sillä oli neljä pistettä ryhmässä. Se pelasi tylsän tasapelin Belgian kanssa. Domenico Tedescon joukkue kelpuutettiin yhtenä parhaista kolmanneksi sijoittuneista joukkueista.

Ryhmä F:

Georgia 2-0 Portugali

Kvicha Kvaratskheila tähditti Georgian 2-0-voittoa Portugalista. Portugali teki kahdeksan muutosta lauantaiseen 3-0-voittoonsa Turkista. Willy Sagnolin joukkue onnistui ensimmäistä kertaa pääsemään pudotuspeleihin.

Tšekki 1-2 Turkki

Rohkea Tšekin joukkue ei pystynyt voittamaan Turkkia F-lohkossa. Antonin Barak lähetettiin 20. minuutilla tšekkien maalille - parhaista yrityksistä huolimatta Cenk Tosunin viimeistely toi kuitenkin Turkille voiton.