Nuno Borges saavutti maanantaina ATP-rankingin päivityksessä uransa ennätyksen ja nousi 30. sijalle.

Tennispelaajasta tuli toinen portugalilainen, joka murtautui 30 parhaan joukkoon João Sousan jälkeen, joka sijoittui 28. sijalle vuonna 2016 hävittyään Medvedeville US Openin 16 parhaan joukossa. Nuno Borges oli ennen Grand Slam -turnausta sijalla 34.

US Openin mestari Janik Sinner on edelleen rankingin kärjessä ennen Saksan Alexander Zvereviä ja Alcarazia. Se oli Novak Djokovicin alin sijoitus sitten tammikuun 2023, jolloin hän putosi neljänneksi.

Yhdysvaltain majorissa toiseksi sijoittunut Taylor Fritz on tällä hetkellä seitsemäntenä.

Valko-Venäjän Aryna Sabalenka voitti US Openin, mutta hän on edelleen naisten sarjassa Iga Swiatekin alapuolella. Hävinnyt finalisti Jason Pegula on tällä hetkellä kolmannella sijalla.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.