De wedstrijd was voor de tweede ronde van de Aziatische Champions League tussen Al Nassr en Al Rayyan, die de club van Ronaldo en Otávio met 2-1 won.

De wedstrijd vond maandagmiddag laat plaats in het Al Nassr stadion. Na het gelijkspel met Al Shorta, dat Luís Castro zijn baan kostte, was dit hun eerste overwinning in de competitie.

In de eerste helft had Al Nassr verschillende mogelijkheden om de leiding te nemen en de wedstrijd te domineren tegen André Amaro, een voormalige speler van Vitória de Guimarães uit Portugal.

De meest opvallende was van Cristiano Ronaldo, die iedereen verbaasde door het doel te missen met een kopbal vanaf de rand van het strafschopgebied. Sadio Mané wist echter wel te scoren in de blessuretijd.

Ronaldo scoorde in de 49e minuut na het eerste doelpunt, maar dat werd tenietgedaan. Na een bal van Ghareeb scoorde Cristiano later in de 76e minuut met een schot van links.

In de laatste momenten van de wedstrijd bracht de Braziliaan Roger Guedes de stand in de 87e minuut zelfs op 2-1.

Al Nassr heeft nu vier punten en staat voorlopig op de derde plaats in de groep Oost van de Champions League. Hun volgende wedstrijd in de competitie is in Iran, tegen Esteghlal.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.