Matchen gällde andra omgången i Asian Champions League mellan Al Nassr och Al Rayyan, som Ronaldos och Otávios klubb vann med 2-1.

Matchen spelades sent på måndagseftermiddagen på Al Nassr-stadion. Efter det oavgjorda resultatet mot Al Shorta, som kostade Luís Castro jobbet, var det deras första seger i tävlingen.

I den första halvleken hade Al Nassr flera möjligheter att ta ledningen och dominera matchen mot André Amaro, en tidigare spelare för Vitória de Guimarães från Portugal.

Den mest anmärkningsvärda av dessa tillhörde Cristiano Ronaldo, som förbluffade alla genom att missa målet med en nick från kanten av straffområdet. Sadio Mané lyckades dock göra mål under stopptiden.

Ronaldo gjorde mål i den 49:e minuten efter det första målet, men det blev bortdömt. Efter att ha tagit emot en boll från Ghareeb gjorde Cristiano mål senare i den 76:e minuten med ett vänsterskott i första taget.

I slutskedet av matchen reducerade brasilianaren Roger Guedes till 2-1 i den 87:e minuten.

Al Nassr har nu fyra poäng och ligger preliminärt på tredje plats i Champions Leagues östra grupp. Nästa match i turneringen spelas i Iran, mot Esteghlal.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.