Ranska 1-0 Itävalta

Kylian Mbappen poikittaissyöttö harhautti Leeds Unitedin Max Wöberin 38. minuutilla ja toi Ranskalle voiton Manchester Unitedin entisen valmentajan Ralf Rangnickin johtamasta, erittäin näyttävästä Itävallasta.

Romania 3-0 Ukraina

Romania oli erinomainen 3-0-voitossaan Ukrainasta. Nicolae Stanciu vei joukkueensa johtoon ensimmäisen puoliajan osumallaan. Ravzan Marin ja Denis Dragus tekivät myös maalit Edward Iordanescun joukkueelle.

Belgia 0-1 Slovakia

Belgia joutui häkeltymään Frankfurt Arenalla, kun Ivan Schranzin aikainen maali toi Slovakialle shokkivoiton Domenico Tedescon miehistä.

Turkki 3-1 Georgia

Real Madridin ja Turkin keskikenttäpelaaja Arda Guler varasti show'n BVB Stadion Dortmundissa. Ottelun ollessa 1-1 Guler teki näyttävän maalin boksin ulkopuolelta ja vei Turkin johtoon. Ottelu oli kiistatta turnauksen paras peli tähän mennessä.

Portugali 2-1 Tšekki

Portugali oli hallitseva voittaessaan Tšekin tasavallan. Tšekin tasavallan Lukas Provod oli kuitenkin se, joka teki ottelun avausmaalin toisella puoliajalla. Oman maalin tasoituksen jälkeen Portugali voitti ottelun, kun vaihtopelaajat Pedro Neto ja Francisco Conceição yhdistivät voimansa lisäajalla ja veivät Seleçãon 2-1-voittoon.

Euro 2024:n toinen ottelupäivä alkaa keskiviikkona, kun Kroatia kohtaa B-lohkossa Albanian kello 14.00. Saksa voi päästä pudotuspeleihin voitolla Unkarista kello 17.00. Päivän toiminta päättyy Kölnissä, kun Skotlanti kohtaa Sveitsin kello 20.00.

Slovenia ja Serbia avaavat torstaina klo 14.00, ennen kuin Englanti kohtaa Tanskan Frankfurtin areenalla klo 17.00. B-ryhmässä Espanja kohtaa puolustavan mestarin Italian AufSchalke Arenalla kello 20.00.