16:nnen kierroksen aikana 25-vuotias urheilija Algarvesta keräsi yhteensä yhdeksän pistettä, mikä ei riittänyt voittamaan 16-vuotiasta kanadalaista, joka sai 14,50 pistettä.

Kyseessä oli kuudes kerta, kun Yolanda saavutti yhdeksännen sijan Challenger Series -kilpailun piirin vaiheessa.

Aiemmin maanmiehensä Teresa Bonvalot ja Kika Veselko sijoittuivat 17:nneksi ja 25:nneksi, kun taas miesten sarjassa Frederico Morais oli 33:s ja Guilherme Ribeiro 65:s.

Gold Coast Pro on WSL:n Challenger Series -kilpailun ensimmäinen osakilpailu, joka järjestetään Queenslandissa Australiassa 4. toukokuuta asti.

Challenger Series antaa pääsyn WSL:n pääpiiriin, jossa on kuusi etappia, joista yksi, viides ja toiseksi viimeinen, on 29. syyskuuta ja 6. lokakuuta välisenä aikana Praia de Ribeira D'Ilhasissa, Ericeirassa.