Nuno Diasin johtama joukkue hallitsi peliä ja osoitti ylivoimaisuutensa muihin liigan joukkueisiin nähden.

Minhotos, joka oli voittanut Leijonat Portugalin cupin finaalissa eikä ollut hävinnyt sille koko runkosarjassa, ei pystynyt vastaamaan, sillä se jäi tässä ottelussa lähes 60 minuutiksi ilman maalia ja esitti huonoimman esityksensä kolmesta ottelusta.

Sporting johti tauolla 4-0, ja Robinhoa tänään vailla olleen Bragan homma meinasi romahtaa.

Sporting sai nopean alun ja sai avausminuuteilla useita maalipaikkoja. Merlim teki ensimmäisen maalin yksi vastaan yksi -pelissä, jossa hän dribblasi Fábio Cecílion ohi ja viimeisteli hyvällä laukauksella.

Yhdeksän minuutin pelin jälkeen Sp. Braga oli jälleen kerran epäonninen, kun se meni 2-0-johtoon. Diogo Santos yritti laukausta, mutta Cecílio epäonnistui leikkauksessa ja teki oman maalin. Pallo ei ollut edes menossa kohti maalia.

Joel Rochan joukkue kavensi heti seuraavalla minuutilla Tiago Briton kaukolaukauksella, joka kruunasi maalittoman 60-minuuttisen. Tämä oli yksi heidän harvoista mahdollisuuksistaan.

Sporting kuitenkin säilytti johtoasemansa ja jatkoi Dudun maalin uhkaamista maalivahdin haastavista torjunnoista huolimatta. He eivät kuitenkaan pystyneet estämään Pauletan ja Zicky Tén maaleja ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä.

Sp. Braga jatkoi painostusta toisella puoliajalla, mutta Sportingin voitto oli lähes muodollisuus. Zicky teki 27. minuutilla kaksi maalia ja sinetöi voiton.

Sp. Bragan pelaajat hyökkäsivät maalivahdin kanssa ylimääräisen miehen saamiseksi, mutta valitettavasti Merlim teki 6-1:n hyödyntämällä maalin autiotilan pallon menetyksen jälkeen.

.

Vaikka João Rocha oli jo juhlatuulella, Ygor Motan ja Fábio Cecílion maalit mahdollistivat Sp. Braga kaventaa johtoaan.

Tällä hetkellä Sporting pitää hallussaan ennätystä 19 kansallisella futsal-pokaalilla, 11 enemmän kuin Benfica, jolla on tällä hetkellä kahdeksan.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.