António Félix da Costa lähti sunnuntain kilpailuun kolmannesta lähtöruudusta ja voitti 0,612 sekuntia ennen brittikuljettaja Jake Hughesia (McLaren) ja 1,122 ennen ranskalaista Norman Natoa (Andretti), jota oli edellisenä päivänä rangaistu viidellä sekunnilla, mikä pudotti hänet viidenneltä sijalta 18:nneksi.

"Olen tyytyväinen siihen, miten ajoimme. Jokainen, joka on nähnyt huonon suorituksemme vuoden alussa ja jokainen, joka näkee meidän voittavan nyt tällaisia kisoja. Porsche-tiimi ja minä olemme nähneet paljon vaivaa, uhranneet ja hikoilleet, ja nämä tulokset tekevät kaiken sen arvoiseksi", Cascaisin kuljettaja totesi.

Otettuaan ensimmäisen sijan Misanossa Italiassa Félix da Costa hylättiin myöhemmin, koska hän oli käyttänyt kaasupolkimen jousitusta, joka ei ollut sallittu.

Portugalilaiskuljettaja jatkoi voittoon Shanghaissa, mikä merkitsi hänen toista virallista voittoaan tällä kaudella ja uransa kahdeksatta voittoa sähkökäyttöisten yksipaikkaisten autojen Formula E -maailmanmestaruuskilpailussa. Hän oli aiemmin voittanut Berliinissä, Saksassa.

"Vaikka huomion ylläpitäminen voi olla ajoittain haastavaa, portugalilaiset ovat sitkeitä ja heitä on vaikea murtaa. Meidän on nyt nautittava vuoden neljästä seuraavasta kilpailusta ja tehtävä töitä tuodaksemme lisää pokaaleja takaisin Portugaliin. Se on valtava käänne", hän sanoi.

Tämän päivän tulosten jälkeen neljänneksi sijoittunut uusiseelantilainen Nick Cassidy (Jaguar) säilytti mestaruuden johtoasemansa 167 pisteellä, 25 pisteen erolla saksalaiseen Pascal Wherleiniin (Porsche).

Félix da Costa nousi 84 pisteellään seitsemänneksi.

Seuraava kilpailu, joka ajetaan Portlandissa, Oregonissa 29. ja 30. kesäkuuta, on jälleen kerran kaksoiskilpailu.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.