Na die oorwinning in Vaduz, teen Liechtenstein, met doelwitte van Cristiano Ronaldo (46 minute) en João Cancelo (57), sal die span Ysland op die José Alvalade-stadion speel — afkomstig van 'n nederlaag teen Slowakye (4-2).

Portugal lei die groep, met 'n perfekte rekord van 27 punte, gevolg deur Slowakye, tweede, met 19, terwyl Luxemburg derde is, met 14, gevolg deur Ysland, met 10, Bosnië-Herzegovina, met nege, en Liechtenstein, nog sonder punte, met een ronde voor.

In Lissabon, in teenstelling met wat Donderdag gebeur het, kon Martínez, wat almal verras het deur met vier voorwaarders te begin, benewens die debuts van José Sá, Toti Gomes en in die tweede helfte João Mário, terugkeer na die formasie wat hy gebruik het toe hy die stuur van die span aangeneem het.

Die ronde 10-wedstryd, wat die kwalifikasiefase vir die volgende Europese Kampioenskap sluit, is geskeduleer vir 19:45 in die José Alvalade-stadion.