Roberto Martinez käytti 17 pelaajaa, kun hän pyrkii "hienosäätämään" joukkueensa ennen Saksaan lähtöä.

Manchester Cityn Ruben Dias vei Portugalin johtoon ottelun 17. minuutilla takatolpalta lähteneellä vapaapotkulla. Portugali jatkoi hallitsevaa esitystään ja tuplasi johtonsa lisäajalla Diogo Jotan toimesta rangaistuspotkusta.

Portugali alkoi menettää ensimmäisen puoliajan rytmiään tehtyään tauolla viisi vaihtoa - ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun Bruno Fernandes, joka on kiistatta "maailman valveutunein pelaaja", vaikutti ottelussa, kun hän teki törkeän maalin ja vei Seleçãon 3-0-johtoon.

Peli ei kuitenkaan ollut ohi, sillä Suomen vaihtomies ja entinen Norwich Cityn pelaaja Teemu Pukki teki nopean vaparin - ja teki lopputuloksen 3-2 Portugalille.

Bruno Fernandesilla olisi kuitenkin viimeinen sana sanottavana, kun hän teki ottelun toisen maalinsa siistillä viimeistelyllä ja voitti Bayer Leverkusenin Lukas Hradeckyn Finsin maalilla.

Portugali kohtaa Kroatian ensi lauantaina Estadio do Jomarissa Algésissa.

Hello reader, I'm Ben. I love to write and talk about sports and I am, unfortunately, hopeless at golf. Thanks for reading!